Tècnica sobre roba
Taller de Manualitats
MANUALITATS

Confecció d’un davantal amb múltiples butxaques per tenir a mà els nostres estris quan fem manualitats. Treballarem la composició, diferents punts de brodat, transferència, decoupage i estampació sobre roba.

A càrrec de Verònica Schuvab.

Cost del taller: 6€

Cost del Kit:15€

Per realitzar les inscripcions cal enviar un correu electrònic indicant nom, cognom, número de telèfon i si es vol el Kit o no a: bmr@platjadaro.com

IMPORTANT: En un mateix correu no es poden apuntar dues persones. S'ha d'enviar un correu per persona, encara que s'enviï des de la mateixa adreça de correu electrònic. Places limitades a 16 persones segons ordre d'arribada dels correus.

La proposta forma part del conjunt d’activitats complementàries programades per la biblioteca -cursos, tallers, presentacions, conferències, sessions de contes, etc.- que converteixen l’equipament en un centre de dinamització cultural que transcendeix els serveis habituals de consulta i préstec de llibres i material audiovisual, configurat per un fons de 22.000 volums i una hemeroteca de 80 publicacions.BIBLIOTECA MERCÈ RODOREDA - T 972 825 491 - biblioteca@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.