Preincripcions Aula de Formació d'Adults
Curs 2017-2018
Castell-Platja d'Aro i S'Agaró
Centre Cívic Vicenç Bou, C/ Escoles, 2
FORMACIÓ

S'obre el període de preinscripcions per al curs 2017-2018 per a l'alumnat d'aquest curs 2016-2017 i el de nova incorporació.

Totes les persones, majors de 16 anys, que estiguin interessades poden adreçar-se al Centre Cívic Vicenç Bou, en horari de matí de dilluns a divendres de 9 h a 13 h i en horari de tarda, de dilluns a dijous, de 15 h a 19 h.

L'oferta Formativa engloba diferents àmbits i necessitats:

- Formació Bàsica (Alfabetització castellà, Neolectors, Escriptura Creativa)

- Llengua Castellana oral ( nivells inicials)

- Llengua Castellana, nivells avançats. Seguim el currículum Reglat del DELE, que segueix el Marc Educatiu Europeu (Diploma de Español como Lengua Extranjera) Nivells de llengua A.1.1/ A.1.2/ A2, B1.

Des de l'AFA també s'ofereixen activitats socials i culturals, que promouen la relació i l'intercanvi de coneixements. Així com un Programa d'Acollida i Coneixement de l'Entorn, on es treballen diferents activitats, xerrades i visites als serveis i recursos de l'entorn més proper. L'alumnat millora el seu coneixement, la seva autonomia i pot participar activament de la vida comunitària.DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA - T 972 818 341 - ccivic@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.