Anem de festa
Taller de salut
24/05/2017 · 17:30-19:00h
Sala La Llavor, Platja d'Aro
Palau d'Esports i Congressos Plaça Europa, s/n
SALUT

Activitat preventiva i de reducció de riscos en el consum d'alcohol i altres drogues.

Es planteja una sortida virtual amb els participants d’acord a les seves pautes i llocs habituals d’anar de festa. D’aquesta manera es va fent un recorregut des de primera hora fins a acabar la sortida.

Es treballen elements de reducció de riscos en diferents situacions sobre l’alcohol, conducció, sexe segur i d’altres substàncies en funció del perfil de cada grup.

Aquesta dinàmica facilita que els joves s’impliquin en el taller a l’hora de plantejar les diferents situacions, fent-lo més participatiu, i també que ho visquin de forma propera.

Objectius:

- Tractar temes com el consum recreatiu d’alcohol i d’altres substàncies posant èmfasi en els principals riscos que se’n deriven.

- Reflexionar sobre l’oci juvenil i les relacions socials que s’estableixen.

- Saber implicar-se positivament en la salut i la problemàtica de persones pròximes.JOVENTUT - T 972 825 463 - pij@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.