Reflexologia Podal
Quinzena Gent Gran, Gent Activa 2017
02/06/2017 · 10:00-13:00h
Centre Cívic Vicenç Bou, Platja d'Aro
Escoles, 2
SALUT

Sessions gratuïtes de 30 minuts de reflexologia podal (la salut a través dels peus) per a les persones de més de 65 anys, prèvia inscripció a la secretaria del Centre Cívic Vicenç Bou.

El programa Gent gran, gent activa! proposa, gràcies un ampli conjunt d’activitats, fer realitat la dita que ens recorda que el més important no és posar anys a la vida, sinó vida als anys. Algunes són propostes puntuals, cada divendres al Punt de Trobada de Gent Gran de Platja d’Aro, i d’altres de llarga durada.

Durant tot el curs hi ha diverses activitats permanents -piscina i tallers de memòria i d’estimulació cognitiva- i també es pot participar a les activitats de La Plaça del Món i del Banc del Temps, als cursos de l’Aula d’Adults, a les dinamitzacions dels Parcs Urbans de Salut i de la Xarxa d’Itineraris Saludables o sol·licitar la cessió d’un dels horts municipals ecològics.DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA - T 972 818 341 - ccivic@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.