Concert SP3 "Sempre a punt"
1r Congrés de Turisme Actiu per a Tothom
21/05/2017 · 17:00h
Plaça del Mil·lenari, Platja d'Aro
Plaça del Mil·lenari
MÚSICA

Activitat familiar en el marc del 1r Congrés de Turisme Actiu per a Tothom.

Els SP3 són el grup d'amics que canten i ballen les cançons del Super3. Els seus quatre solistes i sis ballarins ens presenten les cançons de l'últim àlbum, "Arkandú", i els hits més coneguts dels 25 anys d'història del Super3. Són quinze temes que interpreten en directe sota un fil conductor, trobar els súpers que millor canten i ballen arreu de Catalunya.

"Sempre a punt" és el nou concert que Televisió de Catalunya ha preparat per al públic familiar. Un concert de 60 minuts dinàmic, participatiu i ple d'energia on, a través de les seves propostes, tots ens sentirem protagonistes.

"Sempre a punt" és el cinquè concert que TVC ha preparat amb la direcció artística d'Àngels Gonyalons i la col·laboració de l'escola de teatre musical Memory, i la direcció musical de Marc Parrot.DINAMITZACIÓ CULTURAL - T 972 817 179 - dinamitzacio@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.