Retro Motor Platja d'Aro
20a Descarregada de vehicles clàssics
23/09/2017 · 11:00h
Aparcament de la Masia Bas, Platja d'Aro
Av. Castell d'Aro, 41
OCI

Vintena edició de Retro Motor Platja d’Aro-Memorial Ralf Kosidlo (www.retromotor.cat), un conjunt d’activitats de motor clàssiques, que converteix la fira en un important punt de trobada de tots els afeccionats i amants dels vehicles d’època. Organitza el Clàssic Motor Club Vall d’Aro amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. En un espai de 10.000m2, s’instal·len un centenar d’estands per comprar, vendre i intercanviar cotxes, motos, bicicletes, recanvis, accessoris, literatura especialitzada, miniatures, maquetes, etc.

El Clàssic Motor Club Vall d’Aro va néixer l’any 1997 a l’entorn de cinc amics que compartien una comuna i forta afecció pels vehicles clàssics. El setembre del 2002 va sortir el primer número de la revista del club que s’edita semestralment i també disposa d’un lloc web (www.cmcvalldaro.org). Actualment formen el club més de 200 socis i en les seves trobades s’hi poden veure vehicles clàssics (cotxes, motos i tractors). També realitzant sortides matinals, proves, gimcanes, visites a museus, salons i fires, o cursos tècnics.TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.