Summer Lovin'
Col·lectiva Internacional d'Art Contemporani
PINTURA

Selecció d’obres d’artistes catalans, coreans, europeus, nord-americans, sud-americans i, finalment, d’Orient Pròxim. Els seus treballs aborden, successivament, la natura i el mar, la sensualitat i la gola, els plaers de la festa i de la nit, la bellesa del cos i, per últim, la vanitat humana. Com pot una obra d’art apel·lar als sentits, al plaer, al gaudi i, al mateix temps, fer-nos reflexionar? És un camí de doble sentit que hem volgut oferir al llarg de les cinc sales del museu, ja que a cada plaer hi ha un costat fosc: ens encanta el sol, però pot ser perjudicial.

Els espais expositius municipals s’eixamplen fins a aquesta masia, declarada Bé Cultural d’Interès Nacional, que formava part del conjunt habitatges que es van anar estenent per la Vall d’Aro, des de l’interior vers el mar, a partir del segle XVI. Conjuntament amb la biblioteca, l’Escola de Música, l’Escola d’Art i els estudis de l’emissora municipal configuren el nou punt neuràlgic de la cultural de Platja d’Aro.

Horaris:

De dimarts a divendres de 18 a 21 h

Caps de setmana i festius d’11 a 13h i de 18 a 21 hCULTURA - T 972 804 207 - cultura@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.