CONSULTA ON HA ANAT A PARAR LA TEVA PROPOSTA

Et volem agrair que hagis presentat una proposta als pressupostos participatius.

En aquesta edició s'han recollit un total de 170 propostes, que han estat seleccionades pels serveis tècnics de l'ajuntament, separant-les en tres categories:

  • Propostes ja previstes: són aquelles propostes que no segueixen el procés del pressupost participatiu degut a que ja han estat realitzades o estan previstes per l’Ajuntament de que es portin a terme.

  • Propostes no vàlides: són aqueslles que no seguien els criteris dels pressupostos participatius (ser una inversió, de competència municipal, valorable econòmicament i viable, que respecti el marc jurídic i legal existent, que no suposi la contractació de personal, que no superi els 150.000€ ... )

  • Propostes vàlides: són aquelles propostes que compleixen amb els requisits del pressupost participatius, i que per tant segueixen amb el procés.

Pots descarregar-te els documents per a saber on ha anat a parar la teva proposta, tot i que si ens vares facilitar el teu mail, t'enviarem la informació directament.

El dia 11 de juny es va portar a terme una jornada participativa en la que es varen escollir entre les propostes vàlides, les que passen a la fase de votació.

A aquest document pots consultar el resultat del taller, i per tant les proposetes que aniran a la fase de votació: